Onze missie

Wij helpen positieve boodschappen te versterken met sterke storytelling en grafisch ontwerp.

Voorkeur voor positieve boodschappen

Feelgood communicatie is zoveel meer dan het leven door een roze bril. Het begint bij een goed verhaal en de goesting om uitdagingen van vandaag en morgen te tackelen. Van eenmanszaken tot mediahuizen, wij geven jouw positieve impact graag mee vorm in woord en beeld.

Contact opnemen

Recente projecten

Mundo Moves, festival voor mondiale solidariteit.

Green Deals, positieve acties voor de toekomst.

Liefde voor lokaal

We hebben een voorliefde voor Belgische merken en een hart voor Leuven. Als bureau bouwen we dan ook met plezier mee aan de verhalen van lokale changemakers zoals Shaved Monkey, Statik, Uncompressed, Stad Leuven, Mundia Leuven, Content … of het café om de hoek, Kaminsky.

Ontdek ons werk

Werk-privé integratie

Iedereen heeft er de mond van vol: work-life balans of beter nog: werk-privé integratie. Altijd Vrijdag wil hierin het voortouw nemen door dit doelbewust te bewaken. We zoeken daarom voortdurend naar een fijne mix van werk, gezin en onbegrensde creativiteit.

De sterkte van 1-op-1 contact

We zijn twee freelancers onder één dak die houden van 1-op-1 contact. Zo kunnen we kort op de bal spelen en in projecten voluit kiezen voor een snelle en directe aanpak. Geen hiërarchie, simpelweg: hé, ik heb een vraag!

Yes!

Zie jij een project met Altijd Vrijdag vibes volledig zitten? Wij kijken altijd uit naar nieuwe samenwerkingen.

LET'S Go!